Præst

Kontakt:
e-mail: christina@vejleoasekirke.dk
Tlf. 4261 1951

Christina kan normalt træffes i kirken onsdage fra kl. 10-17 eller efter aftale.

Christina fortæller om sig selv:
Mit navn er Christina Kjær Preisler og jeg er 35 år. Jeg er gift med Ulf og sammen har vi Elisabeth Rebecca på 8 år og Nathaniel Thomas på 6 år. Vi er lige flyttet til Låsby, hvor vi har købt et landsted. Vi har 2 hunde og 2 heste.

Jeg har været præst i Metodistkirken i 9 år - og det er den kirke jeg er vokset op i. Metodistkirken er en frikirke, der har sin oprindelse fra den anglikanske kirke i 1700-tallets England. Metodistkirken lægger vægt på helliggørelse (vokse i tro og hellighed - vokse i livet med Gud) og socialt arbejde. Metodistkirken minder meget om den lutherske kirke - har fx også barnedåb. I mine teenager år blev jeg introduceret for Aarhus Valgmenigheds ungdomsgudstjenester (de lånte Metodistkirkens lokaler en kort overgang). Vi var kun 2-3 unge i Metodistkirken, så jeg kom lidt i Aarhus Valgmenighed til deres gudstjenester, og tog også med på ungdomslejr gennem Dansk Oase i Esbjerg et efterår.

Jeg lægger vægt på discipelskab og kirken som et fællesskab, der er på vej sammen. Gudstjenester og smågrupper er vigtige elementer for mig. Mine tjenestegaver er lærer og profet.

Jeg kan godt lidt at læse og dygtiggøre mig indenfor både teologien, men også det praktiske i forhold til ledelse og hvordan man kan være kirke. Derfor forsøger jeg med faste mellemrum at komme afsted til kurser som Global Leadership Summit, forskellige kurser på Menighedsfakultetet i Aarhus, og jeg har også været afsted til Holy Trinity Brompton (Alpha-kursets hjemsted) og et 14 ugers online kursus med Allan Hirsch.

Jeg glæder mig rigtig meget til at arbejde sammen med jer på Guds mission, og er meget ydmyg og taknemmelig over at få lov til at blive en del af jeres hold. Jeg har følt Guds nærvær stærkt i søgeprocessen og er i forventning til at se, hvad Han har i vente.

/Christina