Præst

Carolyne Rasmussen

Loading ... Tlf. 4261 1955

Telefontider: Mandag kl 16-18, onsdag kl 17-19, fredag kl 16-18
Send venligst sms hvis jeg ikke besvarer telefonen - så ringer jeg tilbage.

Mail læses mandag, onsdag og fredag.

Præsentation af Carolyne:

• født i Uganda, opvokset i Kenya og har boet i Danmark i 27 år. Gift med Jan Rasmussen, mor til fem skønne børn og har to vidunderlige børnebørn. - uddannet sygeplejerske og har en kandidat i Sygeplejevidenskab (Cand. Cur.)
  • har arbejdet med børn og unge i og uden for kirken i mere end 20 år og brænder stadig for at udvikle den måde, vi rækker ud til alle familiens medlemmer, især de, der ikke er kirkevante. Gennem nytænkende tiltag har jeg etablereret et forum hvor børn og unge har kunnet udforske deres egne tanker om tro.
  • brænder for at bringe budskabet om Gud ud til hele familien, også dem, der ikke normalt ville kunne se sig selv i en kirkesammenhæng.
  • glæder mig rigtig meget til at lære jer at kende og at tjene Gud sammen med jer. Min bøn er, at vi som kirke på vej må følge Helligåndens vejledning.

Vikarpræst
Niels Peder Nielsen

Tlf. 2176 9397

Præsentation af Niels Peder:

• født den 20. juni 1945 og er uddannet radio- og TV- mekaniker. Jeg blev kristen i Missionsforbundet (Betlehemskirken i Vanløse) i 1968, og efter et højskoleophold på LMH i 1970, begyndte jeg at læse teologi på Aarhus Universitet 1973-1979.
  • har tidligere været ansat som sognepræst i Hjarup og Vamdrup fra 1980-2008. Siden 2009 har jeg været tilknyttet Silkeborg Oasekirke som deltidsansat hjælpepræst i  med særligt ansvarsområde for ReFokusvisionen (seniorarbejdet).
  • medstifter af Dansk Oase i 1989 og har været formand i flere perioder og sluttede som næstformand i 2015.
  • jeg brænder for bøn, mission og fornyelse i kirker og menigheder - og er stadig aktiv i flere foreninger: Dansk Europamission, Dansk Balkan Mission og Mahabba.dk.
  • gift med Irene, og vi har 4 voksne børn.
Jeg glæder mig til at være en del af jeres fællesskab og møde jer.