Fællesskaber for voksne

Cellegrupper

En cellegruppe er et mindre fællesskab i menigheden. Der er flere forskellige cellegrupper - bl.a. en mandecelle og kvindecelle.

Cellegrupperne vælger selv mødeform og frekvens og indhold i fællesskabet. Fælles for alle grupper er, at vi ønsker at dele liv med hinanden og bede sammen. En cellegruppe kan være stedet, hvor vi læser/hører bibeltekster/prædikener, læser bøger, synger lovsange, lever med i hinandens liv - også rent praktisk - eller øver os i de såkaldt karismatiske færdigheder – nådegaverne.

Er du interesseret i at være med i en cellegruppe, så kontakt Gert Langvad, tlf. 3071 3655.

Undervisning

En hverdagsaften med undervisning, hvor vi har mere tid til at fordybe os i et emne. Nogle gange inviterer vi undervisere udefra, andre gange er det folk fra menigheden, der er på.

Find næste møde i kalenderen.

Kvinder Imellem

Kvinder Imellem er et fællesskab, hvor vi deler liv med hinanden. Vi giver hinanden lov til at være os selv. Dem vi er - med hele os! Det er vores ønske, at vores aftener med hinanden skal bringe os livsmod, ny indsigt og glæde i vores hverdagsliv.

Kvinder Imellem er for alle kvinder på 18+.

Pt. er der ingen planlagte møder.