Fællesskaber for voksne

Cellegrupper

En cellegruppe er et mindre fællesskab i menigheden. Der er flere forskellige cellegrupper - bl.a. en mandecelle og kvindecelle.

Cellergrupperne vælger selv mødeform og frekvens og indhold i fællesskabet. Fælles for alle grupper er, at vi ønsker at dele liv med hinanden og bede sammen. En cellegruppe kan være stedet, hvor vi læser/hører bibeltekster/prædikener, læser bøger, synger lovsange, lever med i hinandens liv - også rent praktisk - eller øver os i de såkaldt karismatiske færdigheder – nådegaverne.

Er du interesseret i at være med i en cellegruppe, så kontakt vores præst Arne Lund Sørensen /Loading ... 6013 0500.

Undervisning

Der bliver holdt onsdagsundervisning ca. en gang om måneden. Der er typisk en underviser, som fortæller om et bestemt emne. Nogle gange inviterer vi folk udefra, andre gange er det folk fra menigheden, der er på.

Find næste møde i kalenderen.

Kvinder Imellem

Kvinder Imellem er et fællesskab, hvor vi deler liv med hinanden. Vi giver hinanden lov til at være os selv. Dem vi er - med hele os! Det er vores ønske, at vores aftener med hinanden skal bringe os livsmod, ny indsigt og glæde i vores hverdagsliv.

Kvinder Imellem er for alle kvinder på 18+.

Se programmeteller kig i kalenderen.