Onsdag den 20. december kl. 15:00

Søndag den 7. januar kl. 10:00

Gadebørnsprojekt

Hjælp til gadebørn

Vejle Oasekirke støtter et børnearbejde i Tanzania – nærmere betegnet i Sumbawanga i den vestlige og fattigste del af landet

Projektet

Projektet, der hedder ”Fremtid og Håb” startede i 2003 og driver i dag et drengehjem, et pigehjem og et drop-in-center med ca. 60 børn, der alle har levet og sovet under usle forhold på gaderne i Sumbawanga.

Visionen

Fremtid og Håb ønsker ikke blot at give børnene husly og mad, men at give dem livshjælp.

Livshjælp er at give dem et godt og kærligt hjem, at bringe dem til tro på Jesus Kristus, at give dem uddannelse, så langt deres evner rækker – kort sagt, at gøre dem til mønsterbrydere, der går ud i samfundet med viljen til at ville.

Organisationen

Fremtid og Håb har en bestyrelse i Danmark, der sørger for det økonomiske grundlag for arbejdet.. Arbejdet i Tanzania drives af lokale folk med en lokal bestyrelse. Der arbejdes for øjeblikket på at oprette en partnerskabsaftale, hvor ansvaret for arbejdet i højere grad ligger lokalt.

Du kan læse mere om projektet på ”Fremtid og Håbs” hjemmeside: www.fremtidoghaab.dk