Tirsdag den 22. oktober kl. 19:00
Kvinder Imellem - "Om søskendejalousi, nederlag, sygdom mv. med udgangspunkt i den bibelske Miriam" v. Helga Døssing Bonefeldt

Åben kirke fra kl 16. Ved spisning tilmelding til Ulla senest søndag.

Fredag den 1. november
Menighedslejr på Grejsdalens Efterskole

Forbøn tilbydes

Er du i krise, sorg, er du syg - eller har du andre problemer, som du gerne vil bede Gud om hjælp til at løse? Vejle Oasekirke tilbyder forbøn efter gudstjenesterne - eller efter aftale.

Hvis du har lyst, er du meget velkommen til at deltage i gudstjenesten kl. 10.00, men det er absolut ikke et krav. Vil du blot gerne tage imod forbøn, foregår dette kl. 11.30 samme sted som gudstjenesten, Niels Finsensvej 18.

Forbøn er for alle, der har brug for at lægge deres sorger, bekymringer og problemer i Guds hænder. Vi i Vejle Oasekirke vil meget gerne hjælpe dig med dette. Guds kraft og magt er meget større, end vi mennesker forstår, og han ønsker at hjælpe ethvert menneske, der kommer til ham. Hvordan han vil hjælpe, ved vi ikke, men der er ikke nogen bøn, han ikke hører.

Forbøn kræver ikke noget forudkendskab til kristendommen - og foretrækker du, at forbønnen skal foregå i dit eget hjem, kan vi også finde ud af det.