Søndag den 5. april kl. 15:00

Søndag den 12. april kl. 10:00
Påskegudstjeneste

Onsdag den 15. april kl. 15:30
Åben kirke fra kl 15.30. Ved spisning tilmelding til Ulla senest søndag.

Åben kirke

Drop ind til en kop kaffe og/eller til aftensmad. Kirken er åben fra kl. 15.30.

Hvis du mandag eller tirsdag finder ud af, at du alligevel gerne vil deltage, så tilmeld dig. Vi sørger for mad til alle.

ÅBEN KIRKE er et tilbud til alle om bare at komme og være, drikke kaffe, hygge, spise aftensmad osv.  Kom ind hvis I har tid og lyst.  Eneste faste tidspunkt er let aftensmad kl. 17.30 .

Der bliver en lille brugerbetaling på 30 kr. pr. voksen eller 90 kr. pr. familie.

Desuden kan ÅBEN KIRKE bruges til:

• Kom og få et indtryk af Vejle Oasekirke, brug ÅBEN KIRKE som en mulighed for at kigge ind, se vores lokaler, få en snak og mærk atmosfæren. Velkommen.
  • Kom og hold jeres planlægningsmøde, øvning af lovsang osv.
  • Kom og få en snak om (og en bøn for) livet, troen og det der trykker,
  • Kom og hjælp med noget praktisk samtidig med at der er hygge og liv i huset.
  • Tag din ven, kollegaer eller andre med og oplev sammen kirken og fællesskabet i uformel stil.

Datoer for åben kirke i foråret 2020: 22. januar, 5. februar, 19. februar, 4. marts, 18. marts, 1. april, 15. april, 29. april, 13. maj, 3. juni, 17. juni