Fredagsgruppen

For børn og voksne, familier og enlige

Fredagshygge er en aften, hvor det summer af liv i kirken. Her mødes vi i et mindre forum. Det kan være, at man er ny i kirken eller bare gerne vil være en del af et fællesskab.

Vi spiser sammen kl. 17.30 og har god tid til snak og hygge. Børn og voksne leger sjove lege, synger sammen - og måske laver vi bål eller noget andet sjovt.

Med Fredagshygge ønsker vi særligt at lave noget sammen med jer, som er modtagere af julekurvene. Bl.a. derfor er der god mulighed for at møde mennesker fra andre kulturer.

Alle er velkomne! Og det koster ikke noget. Tjek kalenderen for næste arrangement.

Udover hyggeaftener ca. hveranden måned står Fredagsgruppen bag en årlig sommerudflugt og er desuden ansvarlig for julekurveuddeling kort før jul.

Vil du vide mere, er du velkommen til at kontakte Connie Langvad på 2048 1968 eller